• Ervaren recruitment specialisten

  • Wij vinden de juiste kandidaten

  • Experts in talent sourcing

  • Focus op diversiteit en inclusie

Ervaren recruitment specialisten

Wij vinden de juiste kandidaten

Experts in talent sourcing

Focus op diversiteit en inclusie

Disclaimer:De informatie op deze website wordt aangeboden door Rocketsourcers, een specialist in talent sourcing. Hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en correct te houden, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, betrouwbaarheid of nauwkeurigheid van de details die hier worden weergegeven.

Deze website mag alleen worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies. Rocketsourcers aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor beslissingen die je maakt op basis van de informatie op deze site.

Rocketsourcers is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Bovendien kunnen we niet garanderen dat de website altijd beschikbaar of vrij van technische fouten is.

Deze website bevat mogelijk links naar externe websites die niet worden beheerd door Rocketsourcers. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links betekent niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de meningen die daar worden geuit.

Rocketsourcers behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer en enig ander beleid of overeenkomst op de website. We raden je aan deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de wetten van Nederland.

Laatste update: 4 augustus 2023.